VerkeersbordenReguliere rijopleiding

Bij de reguliere opleiding kun je ervoor kiezen om 1 keer per week te lessen, maar je kunt ook meerdere keren per week lessen. De lessen kunnen variëren tussen 1 uur tot anderhalf en zelfs 2 uren. Wij hebben voor jou opleiding meerdere bundels waaruit je kunt kiezen.

Met een opfriscursus weer veilig en vertrouwd de weg op

Heb je om welke reden dan ook een lange tijd niet kunnen autorijden en vind je het eng om weer aan het huidige verkeer deel te nemen kun je bij Autorijschool Van der Pol een opfriscursus volgen om weer helemaal up-to-date aan het verkeer deel te nemen.


2toDrive

Voor je 18e rijden met een 2toDrive-pas

De tijd dat je pas op je 18e verjaardag mocht beginnen met rijlessen is allang voorbij. Tegenwoordig mag je zelfs al rijles nemen vanaf 16,5 jaar. Vanaf 17 jaar mag je praktijk-examen doen. Hierna heb je wel een begeleiderspas nodig tot je 18 bent. Autorijschool Van der Pol geeft jou vakkundige rijlessen zodat je een 2toDrive in Hoogeveen kunt aanvragen.

Speciale autisme- en faalangstrijlessen

Voor mensen die last hebben van faalangst of autisme is rijles bij Autorijschool Van der Pol zeer aan te bevelen. Wij geven jou tijdens onze faalangstrijlessen in Hoogeveen de extra aandacht die je nodig hebt en zorgen er zo samen voor dat jij je rijbewijs in handen krijgt.

Tussentijdse toets

Soms zullen we je adviseren om een tussentijdse toets te doen, dit is een soort proefexamen en hierbij worden de bijzondere verrichtingen al getoetst mocht dit voldoende zijn dan hoef je ze met het examen zelf niet meer te doen. Deze kosten zitten niet in het pakket en zullen extra worden berekend. Tussentijdse toets (incl. auto en instructeur) voor €200,-.

Starters pakket

5 lessen a €45,- voor €225,-

Daarna besluiten we welk pakket het beste bij je past.

Theorie

Voor het aanvragen van je auto rijexamen heb je een theoriecertificaat nodig. Aanmelding bij CBR via Mijn.CBR.nl . Inloggen met je DigiD. Zo kun je zelf het tijdstip van het examen afstellen op de momenten die bij jou passen. Uiteraard help ik je als je daar niet uit kunt komen. Je kunt zelfstudie doen (digitaal via i-theorie), ook theorie lessen zijn mogelijk zowel in groepen of individueel.
verkeersbord-t-splitsing