Speciale autisme- en faalangstrijlessen bij Van der Pol

Voor mensen die last hebben van faalangst of autisme is rijles bij Autorijschool Van der Pol zeer aan te bevelen. Wij geven jou tijdens onze faalangstrijlessen in Hoogeveen de extra aandacht die je nodig hebt en zorgen er zo samen voor dat jij je rijbewijs in handen krijgt.

Een overzichtelijk lessenschema

Als je kiest voor faalangstrijlessen, plannen we eerst een intakegesprek in. Vervolgens stellen wij een plan voor je op. Wij maken dit stappenplan zodat je het overzicht kunt behouden tijdens de procedure, welke geen standaard lesprocedure is. Gemiddeld bestaat een faalangst lessenreeks uit 40 tot 50 lessen. Hierin is echter alles mogelijk en wij passen ons volledig aan op jouw wensen.

Het is helemaal niet raar om angst te hebben voor de rijlessen of voor je rijexamen. Dit is iets waar ontzettend veel mensen tegen op zien. Pas als je merkt dat het jouw functioneren echt op een negatieve manier beïnvloedt, is het aan te raden voor een faalangst- of autismerijles te kiezen. Bij faalangst zorgt rijschool Van der Pol ervoor dat je goed kunt blijven nadenken, veilige keuzes maakt en goed blijft rijden.

Het rijexamen

Ook met betrekking tot het rijexamen zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunnen wij een normaal examen voor je aanvragen maar heb je ook keuze uit een faalangstexamen. Tijdens zo’n examen wordt onder meer een pauze ingelast zodat je alles weer even kunt overzien en rust kunt verzamelen voor het tweede deel van het examen. Wij kunnen hierin bemiddelen, al zijn daar wel extra kosten aan verbonden.

Wil je meer informatie ontvangen over de faalangstrijlessen of rijlessen bij autisme van onze rijschool? Je kunt telefonisch contact met Autorijschool Van der Pol uit Hoogeveen opnemen via 0858-884854 of een bericht achterlaten via het online contactformulier. Wij nemen graag alle tijd om jouw vragen te beantwoorden en staan altijd voor je klaar.